Uppdatering

Den 28 maj tidigt på morgonen kom årets första föl !

Liselle fick ett stoföl efter Olympus 290. Eftersom Liselle var dålig ett tag i mars och det tog tid att få ordning på henne så tappade hon rejält i hull. Så jag var orolig att hon skulle vara för tunn när det var dags för fölning. Men hon är perfekt !

Den lilla ska heta Olympica ( efter Titanics systerfartyg Olympic och lite efter hennes far också ), och är ett väldigt ädelt,   långbent litet knyte med mycket utstrålning !  Kombon blev väldigt bra, betydligt bättre än vad jag kunde ana så här långt.        Idag den andre juni blev mor och dotter ihopsläppta med de andra stona, och det har gått utan problem.

 Olympica 20170528

Belona har inte fölat än, men är på G vilken dag som helst. Hon går inte ut förrän 10 juni, men har släppt bäckenband och har mycket juver varje morgon. Det går dock ihop lite till kvällen än så länge.

Temperament har haft tre ston på besök. Två är färdigbetäckta, och det tredje hoppas jag blev avslutat igår. Han är en fantastisk hingst att hantera, väluppfostrad och välutbildad, men fantastiska rörelser !

Det finns plats för fler ston, så ta chansen när han står lite längre upp i landet i år !

Temperament och hans tjejer